welcome to the CoG network!
Colony of Gamers
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Old 12-21-2008, 05:36 PM   #1
Kenturion
Wait, what?
 
Kenturion's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Northeastern NM
Posts: 147
Problems viewing public profiles

I'm having difficulty viewing any public profiles on the site, including my own.

When I'm viewing a list of forums, sub-forums or threads and select a user's name (from the "Last Post" column, or the thread starter), I can see their profile. The problem only seems to occur when trying to select a username inside a thread, or using the "Your Profile" link in my control panel.

When clicking on a username or selecting "View Public Profile" from the dropdown menu, I get a white page with something similar to this at the top:
Quote:
404 Error - Not Found www.colonyofgamers.com 68.50.57.140 /cogforums/429
This problem is occurring consistently when viewing the site in Firefox (version 3.0.5). Safari seems to work without difficulty. Don't know if my OS has anything to do with it, but I'm running OS X version 10.4.11.

Oh, and my name doesn't appear in the Members List.
Kenturion is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2008, 08:24 PM   #2
rinichanraar
The Goddamn Batgirl
 
rinichanraar's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,117
Blog Entries: 2
Hmm, that's odd. I don't get the 404 error, and I'm also running Firefox on OS X. However, I'm on Firefox (Version 3.0.4) and OS X (Version 10.5.5).

Also, weird about not being on the members list.
__________________
XBL: rinichanraar
PSN: rinichanraar
WII: 3003806859071263
rinichanraar is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2008, 12:02 PM   #3
BrassGecko
Irrelephant x1k
 
BrassGecko's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,057
Quote:
Originally Posted by Kenturion View Post
Oh, and my name doesn't appear in the Members List.
This part is extra odd, because I know that I went to your profile at least twice by way of the member's list after you first signed up.
BrassGecko is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2008, 05:59 PM   #4
DangerousDaze
Clearly the worst blue
 
DangerousDaze's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: UK
Posts: 2,178
Send a message via Skype™ to DangerousDaze
Do you have any greasemonkey scripts or other Firefox add-ons?

The member list thing is weird. I thought maybe the admins had recently changed the config to only show members with more than X posts (which is possible to do) but there are plenty of members with 0 posts still showing.

All I can think of is that your 8 posts have put you into a custom usergroup which has been configured to not show on the member list. It's possible in vB to put people in specific groups based on post count and it's possible to say whether or not people in a usergroup show up in the member list... but this all sounds really implausable! Stumped.

/edit - I had a very unscientific search through the member list but couldn't find anyone else with 8 posts either. That proves it!

Last edited by DangerousDaze; 12-22-2008 at 06:02 PM.
DangerousDaze is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2008, 08:58 PM   #5
Kenturion
Wait, what?
 
Kenturion's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Northeastern NM
Posts: 147
Quote:
Originally Posted by DangerousDaze View Post
Do you have any greasemonkey scripts or other Firefox add-ons?
I had not even considered it as the problem, but I shut off all my add-ons and re-enabled them one by one -- sure enough, I had a Greasemonkey script that was causing the problem. Added CoG to the 'excluded pages' for the script, and now my difficulties have vanished. Thank you, sir!

As for the member list - I wish it was that simple. Unfortunately, I haven't seen myself listed at 5, 6, or 7 posts either. It was a compelling argument, though!
Kenturion is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2008, 09:11 PM   #6
cppcrusader
Colonist
 
cppcrusader's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Las Vegas, NV
Posts: 1,041
Blog Entries: 4
Are you sure you didn't accidentally set yourself to be invisible somehow, which can be done via the User CP? Or perhaps something messed and you got set as invisible.
__________________
Gamertag: cppcrusader
PSN: cppcrusader
SteamId: cppcrusader
Zune | Twitter
cppcrusader is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2008, 09:57 PM   #7
Kenturion
Wait, what?
 
Kenturion's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Northeastern NM
Posts: 147
I just found that option listed in the FAQ, but it is not visible in my User CP. I'm assuming that's because I'm pretty new here?
I guess the invisibility might just be a glitch of some kind. It doesn't seem to affect my ability to post, so I probably shouldn't worry about it too much.
Kenturion is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 07:30 AM   #8
DangerousDaze
Clearly the worst blue
 
DangerousDaze's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: UK
Posts: 2,178
Send a message via Skype™ to DangerousDaze
It's not the invisibility mode. People with invisibility switched on are still viewable in the member list.

This is definitely a mystery, but like you say, it's not affecting anything.
DangerousDaze is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2009, 05:44 PM   #9
diablopath
Guest
 
Posts: n/a
I question your existence.
  Reply With Quote
Old 01-02-2009, 06:22 AM   #10
Purple Santa
The OTHER Santa
 
Purple Santa's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Karak's sofa
Posts: 22,199
Send a message via AIM to Purple Santa Send a message via Yahoo to Purple Santa
Quote:
Originally Posted by diablopath View Post
I question your existence.
I question your question of existence.
__________________
Gamertag/PSN/Steam ID: Purple Santa/PurpleSanta414/PurpleSanta

Rails? The DAY/END threads don't need no stinking rails, they just meander like a drunk looking for a bench to flop down on~ Gorvi

Hell, 'derail'? This is like calling the surface of the sun 'warmish'. Somewhat lacking in appropriate magnitude~ Jpublic

That's too applied for my tastes. Math makes the most sense to me when it's reality bending abstraction. Or when it's evil~ Frederec
Purple Santa is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2009, 01:56 AM   #11
Wayward_Son
The Great Mouse Detective
 
Wayward_Son's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Clinton's birthplace. Ew.
Posts: 175
Send a message via Yahoo to Wayward_Son
http://www.colonyofgamers.com/cogfor...ad.php?t=10815

Same issue, but I think I've found out why; no clue on how to fix it though. C'mon admins, help us out here.
Wayward_Son is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
// Google Analytics - Must remain as a separate script // External Source Executed