welcome to the CoG network!
Colony of Gamers
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Old 11-02-2011, 09:55 PM   #1
TheEpicOfTyler
Colonist
 
TheEpicOfTyler's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Illinois
Posts: 3,222
Blog Entries: 1
Weird error/redirect

The last few days using Chrome (on two separate computers) I've had an issue where I load up the front page of the site, and without doing anything I get redirected to an error page that says "Invalid something something something" (it redirects too fast for me to read it). It then redirects again to a white screen with the url:

http://www.colonyofgamers.com/cogfor...ile.php?do=dst

It seems to happen randomly and I can't reproduce as I type this to try seeing what the error message is, but it has happened quite frequently over the past couple days.

I don't know if I'm the only one experiencing it or not, but it's kind of annoying so I am making you aware if you are not already.
__________________
PSN ID: theepicoftyler
http://twitter.com/threexs
TheEpicOfTyler is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2011, 08:42 AM   #2
Psykoboy2
Enigma Of The Mystical
 
Psykoboy2's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Alabama
Posts: 8,342
Blog Entries: 1
Send a message via AIM to Psykoboy2 Send a message via MSN to Psykoboy2 Send a message via Skype™ to Psykoboy2
I use chrome on both my windows machine at work and my laptop...haven't run into this issue.
Psykoboy2 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2011, 08:51 AM   #3
fitbabits
The Cat Whisperer
 
fitbabits's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Denver, CO
Posts: 10,722
Blog Entries: 2
Try nixing any add-ons you have installed. I, too, use Chrome on numerous machines and haven't seen any issues.
__________________
The Cat Whisperer

Gamertag - fitbabits | PSN ID - fitbabits | Steam - fitbabits

I trust boobs - Karak

[This space for sale/rent/trade]
fitbabits is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2011, 10:30 AM   #4
KidCactus
Kaktus
 
KidCactus's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 1,793
Blog Entries: 12
That exact problem (with a solution) is discussed here:

http://www.vbadvanced.com/forum/showthread.php?p=128707
KidCactus is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 04:54 AM   #5
TheEpicOfTyler
Colonist
 
TheEpicOfTyler's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Illinois
Posts: 3,222
Blog Entries: 1
I was able to grab a screenshot of the error in motion today.

I am using vanilla installs of Chrome, no plug-ins.
Attached Images
File Type: jpg error.jpg (97.8 KB, 37 views)
__________________
PSN ID: theepicoftyler
http://twitter.com/threexs
TheEpicOfTyler is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 06:34 AM   #6
KidCactus
Kaktus
 
KidCactus's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 1,793
Blog Entries: 12
I get that too sometimes when I go to CoG on an iOS device, and if CoG then shows a popup and tells me it is Tapatalk compatible. If I decline that, I get to that redirect page.

Edit: I get that error message page, but not the same url:

www.colonyofgamers.com/cogforums/login.php

Last edited by KidCactus; 11-04-2011 at 06:41 AM.
KidCactus is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 11:06 AM   #7
TheEpicOfTyler
Colonist
 
TheEpicOfTyler's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Illinois
Posts: 3,222
Blog Entries: 1
I'm curious if the fact that my bookmarks are to "colonyofgamers.com" and not "http://" or "www." have something to do with it.
__________________
PSN ID: theepicoftyler
http://twitter.com/threexs
TheEpicOfTyler is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2011, 06:30 AM   #8
axion
Custom User Title
 
axion's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Guelph, ON
Posts: 1,985
Blog Entries: 1
Just got it as well, first time on same computer I've visited the site thousands of times on.
__________________
Quote:
Originally Posted by Rogue_hunter View Post
If you'd put bacon on that wang, I'll be fine with it.
Quote:
Originally Posted by MagGnome View Post
I'm not entirely sure what exactly it's called, but it was basically cement. It took me several days to get all of that crap out of my hair. That's the last time I'll let that happen.
axion is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2011, 06:47 AM   #9
Cit Phil Cit
Clockwork Horror
 
Cit Phil Cit's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Toronto
Posts: 998
I've started to get a strange 'install this plugin' yellow bar everytime I sign in. For no reason. I have, of course, just googled the answer. But I am annoyed with it.

http://www.google.com/support/forum/...237f5434aee814
__________________
Steam ID: Citizen Philip
Cit Phil Cit is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2012, 09:26 PM   #10
TheEpicOfTyler
Colonist
 
TheEpicOfTyler's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Illinois
Posts: 3,222
Blog Entries: 1
I'd like to note that this is once again happening after a hiatus.
__________________
PSN ID: theepicoftyler
http://twitter.com/threexs
TheEpicOfTyler is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2012, 09:37 PM   #11
resikel
The real Kate Upton
 
resikel's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Motel 6
Posts: 7,303
It just happened to me.
resikel is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 10:03 AM   #12
Norse
Insert credit
 
Norse's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Norway
Posts: 1,094
Send a message via MSN to Norse
I've had this error the last couple of days on my iPad.
__________________
DVD Collection
PSN ID: Norse360
STEAM: espent79
Norse is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 10:18 AM   #13
divinechaos
Fuck the Garden
 
Join Date: Oct 2008
Location: Northern VA
Posts: 1,749
Send a message via AIM to divinechaos
Happened to me all of last week, every day I logged into the site.
__________________
PSN ID and Gamertag- IdivinekaosI
Steam ID- divinekaos87
divinechaos is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 10:42 AM   #14
fitbabits
The Cat Whisperer
 
fitbabits's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Denver, CO
Posts: 10,722
Blog Entries: 2
I got the error once on my iPad, but a quick refresh took care of it.
__________________
The Cat Whisperer

Gamertag - fitbabits | PSN ID - fitbabits | Steam - fitbabits

I trust boobs - Karak

[This space for sale/rent/trade]
fitbabits is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2012, 11:28 PM   #15
cppcrusader
Colonist
 
cppcrusader's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Las Vegas, NV
Posts: 1,030
Blog Entries: 4
This has been happening to me every time I log in for the past few weeks on both device and desktop. I'm lazy when I type in so I'm wondering if the fact that I come to site as colonyofgamers.com on those particular machines and devices has something to do with it. I haven't tried to repro it at home as I don't clear my cache as often as I do at work so I rarely have to log back in at home.

Repro steps for me are:
- Go to colonyofgamers.com after being logged out
- Log in
Redirect error appears "Invalid redirect url: http://colonyofgamers.com"
__________________
Gamertag: cppcrusader
PSN: cppcrusader
SteamId: cppcrusader
Zune | Twitter
cppcrusader is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
// Google Analytics - Must remain as a separate script // External Source Executed